Schorten met opdruk

Schorten met opdruk

Schorten met opdrukOp het internet zijn er velen schorten met opdruk te vinden, maar het is wel net zo leuk om voor een eigen gemaakt schort te gaan, bijvoorbeeld met een leuke persoonlijke foto, een grappige tekst of misschien wel een bedrijfslogo. Schorten met opdruk zijn erg leuk en worden ontzettend veel gebruikt voor bbq’s, feesten en partijen maar ook zeker voor dagelijks gebruik. Misschien kent u de gespierde man wel op een keukenschort of de vrouwelijke variant ervan? Schorten met opdruk vallen altijd goed in de smaak als cadeau of als relatiegeschenk. Op deze pagina komt u achter de mogelijkheden, gemiddelde prijs van het maken van schorten met opdruk en geven wij enkele tips waar u o.a. het beste terecht kunt voor het maken van schorten met opdruk.

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Schorten met opdruk zelf maken? Klik hier voor de beste prijs!

Schorten met opdruk, meer informatie en mogelijkheden:
Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om een schort met opdruk te maken, zo ook bij www.PrachtigKado.nl. Bij dit bedrijf kunt u uw eigen foto, tekst of bedrijfslogo uploaden en zij doen de rest. Elke foto en logo kan bedrukt worden, ook wanneer u hele speciale wensen heeft is het mogelijk. Een groot voordeel van de webwinkel www.PrachtigKado.nl is dat zo volledig het opmaken voor haar rekening neemt, zo hoeft u niet moeilijk doen met het op maat maken van uw foto en teksten. Ook kunt u ervoor kiezen om na de bestelling een digitale drukproef te ontvangen, zo kunt u uw bestand nog helemaal beoordelen en eventueel zelf aanpassen indien u dat nodig vindt. Zodra u een akkoord geeft zullen zij de productie gaan starten.

Schorten met opdruk zelf maken? Klik hier voor de beste prijs!

Schorten met opdruk, enkele voordelen bij PrachtigKado:
– Altijd binnen 24 uur thuisbezorgd (ongeacht het aantal)
– Elke opdruk mag anders zijn
– Gratis drukwerk
– Hulp bij ontwerpen
– Goedkoopste van Nederland

Direct uw eigen schorten met opdruk maken? Klik dan hieronder voor meer informatie door op één van de schorten te klikken. Let op: Op dit moment zijn alle bedrukte en geborduurde schorten in de aanbieding bij deze drukkerij.

Schorten met opdruk zelf maken? Klik hier voor de beste prijs!

Schorten met opdruk
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Schorten met opdruk
Schort met foto bestellen € 13,95

Schorten met opdruk
Schort met foto en tekst € 13,95

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Wat overigens ook erg leuk kan zijn is om een schort met foto te laten maken en een mooie bijpassende koksmuts, bijvoorbeeld met dezelfde opdruk. Voor meer informatie kan je gaan naar: https://prachtigkado.nl/koksmuts/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *