Schort met naam

Schort met naam

Schort met naamBent u op zoek naar een origineel en prachtig cadeau? Dan is het schort met naam echt iets voor u! Een schort met naam is veelzijdig en kan voor allerlei thema’s en gelegenheden gebruikt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een kookcursus een geweldig schort met naam maken (bijvoorbeeld voor alle cursisten), maar ook om iemand te verrassen die echt van koken houdt. Op deze pagina komt u achter de mogelijkheden en kunt u direct uw eigen schort met naam gaan personaliseren bij het beste bedrijf.

Schort met uw eigen naam maken? Klik hier voor de beste prijs!

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Schort met naam, enkele mogelijkheden:
Het schort kunt u volledig bedrukken maar wat het meeste gedaan wordt is op de borst een naam te bedrukken. Zo kunt u tijdens het bestellen bij www.PrachtigKado.nl uw wensen aangeven, de kleur bepalen en de lettertypekeuze is ook helemaal aan u. Ook kunt u tijdens het bestellen ervoor kiezen of u een digitale drukproef wilt ontvangen. Dit houdt in dat u na de bestelling direct een online voorbeeld te zien krijgt welke u nog helemaal naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Zodra u een akkoord geeft op de bestelling dan wordt uw bestelling voor 16.30u afgewerkt en de andere dag al bij u thuisbezorgd.

Een schort met naam kan op diverse manieren gemaakt worden:
– Bedrukt (elk gewenste kleur mogelijk) op witte of blauwe schorten
– Geborduurd (kleur schort naar eigen wens bepalen) en limiet op kleuren borduurwerk

Een groot voordeel voor het bedrukken van schorten is dat elke kleur mogelijk is, maar borduurwerk geeft een luxe uitstraling en gaat langer mee. Ook worden de geborduurde schorten met naam veel gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden en zijn geschikt voor intensief gebruik. Voor meer informatie over het maken van dit prachtige fotocadeau, bijvoorbeeld als Vaderdag cadeau of voor een andere gelegenheid kunt u contact opnemen met PrachtigKado.nl.

Schort met uw eigen naam maken? Klik hier voor de beste prijs!

Direct uw eigen schort met naam maken?

Schort met naam
Schort met tekst € 13,95

Schort met naam
Schort met foto blauw € 14,95

Schort met naam
Schort borduren ANTRACIET € 17,95

Schort-borduren-MARINE-BLAUW
Schort borduren MARINE BLAUW € 17,95

Schort-borduren-ZWART
Schort borduren ZWART € 17,95

Schort-borduren-ROOD
Schort borduren ROOD € 17,95

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *