Schort met foto

Schort met foto

Schort met fotoNog nooit is het zo eenvoudig geweest om een schort met foto te maken. Dit met name door het internet en de ontwikkeling op websites om uw eigen schort met een eigen foto te maken. Er zijn enkele bedrijven waar u online uw eigen schort met foto kunt ontwerpen en eventueel een extra tekst. Dit beeld kunt u real-life terugzien op uw beeldscherm, echter zijn dit vaak wel de bedrijven die wat duurder zijn. Op deze pagina komt u erachter hoe u op de beste en meest goedkope manier een eigen schort met foto kunt maken.

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Klik hier voor meer informatie en de laatste aanbiedingen!

Schort met foto, de mogelijkheden:
Zoals besproken is het erg eenvoudig tegenwoordig om een schort met een eigen foto te maken, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor een kookcursus of winkel maar ook als relatiegeschenk of promotioneel artikel. Zo kunt u bijvoorbeeld bij www.PrachtigKado.nl/schortbedrukken een keuze maken uit verschillende schorten. De schorten die aangeboden worden zijn van de beste kwaliteit en kunnen geborduurd en bedrukt worden. Wanneer u van plan bent om een foto te gebruiken voor op schorten of een logo raden wij aan om dit te gaan bedrukken. De foto opdruk bij PrachtigKado is uitermate goed en de prijs is ook inclusief B.T.W. Hieronder bespreken we enkele voordelen van PrachtigKado ten opzichte van andere bedrijven waar u een schort met foto kunt gaan maken.

Klik hier voor meer informatie en de laatste aanbiedingen!

Schort met foto bij PrachtigKado maken, enkele voordelen:
– De prijs is inclusief drukwerk
– Goedkoopste van Nederland
– Binnen 24 uur in huis
– Korting op staffelbasis (zie naast informatie bij elke schort met foto)
– Lage verzendkosten (brievenbuspost)

De foto schorten zijn ook geschikt voor dagelijks gebruik, en blijft de opdruk een zeer lange tijd op het product zitten. Echter wanneer u van plan bent om het schort met foto dagelijks te gaan gebruiken dan raden wij aan om voor borduurwerk zonder een foto te gaan. Het schort dat geborduurd wordt kan gewoon de wasmachine in en de opdruk blijft een zeer lange tijd goed.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de aanbiedingen van PrachtigKado, ga dan naar: www.PrachtigKado.nl/schortbedrukken.

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Schort met foto, direct online bestellen met uw eigen opdruk:

Schort met foto
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Schort-met-foto-bestellen
Schort met foto bestellen € 13,95

Schort-met-foto-en-tekst
Schort met foto en tekst € 13,95

Schort-met-tekst
Schort met tekst € 13,95


Schort met foto
Schort met foto blauw € 14,95

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *