Schort met foto en naam

Schort met foto en naam

Schort met foto en naamBent u op zoek naar een leuk cadeau voor hem of voor haar, dan is een schort met foto en naam echt iets voor u! Zo kunt u de jarige of bijvoorbeeld iemand die met pensioen gaat verrassen met een prachtig schort met foto en naam bedrukken. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor het maken van een schort met foto en naam maar ook is het handig om te weten wat u eraan wilt besteden. Zo komt u op deze pagina erachter wat nou precies de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

Schort met foto en naam maken? Klik hier!

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Schort met foto en naam, meer informatie:
Bij www.PrachtigKado.nl wordt het u erg gemakkelijk gemaakt, u hoeft enkel een type schort uit te zoeken en u kunt vervolgens uw eigen foto en tekst bedrukken op een schort. Een schort met foto en naam wordt ontzettend veel gemaakt voor verjaardagen en om iemand te verrassen. Ook kunt u bijvoorbeeld een leuke groepsfoto maken van een team of misschien wel van uw medewerkers en vervolgens een naam erbij laten bedrukken. Op dit moment zijn er lopende aanbiedingen binnen de webwinkel van PrachtigKado, als u ook vandaag een bestelling plaatst van een schort met foto en naam kunt u deze morgen al thuis verwachten.

Hieronder bespreken we enkele voordelen van PrachtigKado, de mogelijkheden en kunt u direct uw eigen schort met foto en naam bedrukken. Een schort met foto en naam is erg eenvoudig te maken, enkele stappen:

– Stap 1: U kiest een leuk schort uit (en klikt erop)
– Stap 2: U vult uw wensen in en geeft de opdruk(ken) aan
– Stap 3: U kiest een betaalwijze
– Stap 4: Uw gegevens invullen en de bestelling afronden

Ongeacht het aantal worden alle schorten met een foto en naam gratis bedrukt en snel geleverd. Klik hieronder op één van de foto’s om direct een eigen schort met foto bedrukken en naam te maken.

Schort met foto en naam maken? Klik hier!

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Schort met foto en naam, direct bestellen:

Schort met foto en naam
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Schort met foto en naam
Schort met foto bestellen € 13,95

Schort-met-foto-en-tekst
Schort met foto en tekst € 13,95

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *