Schort met foto cadeau

Schort met foto cadeau

Schort met foto cadeauHet is altijd weer lastig om een leuk cadeau te verzinnen en zeker wanneer u origineel wilt zijn in het geven van een cadeau. Tegenwoordig is het mogelijk om een persoonlijk cadeau te maken, dit houdt in dat u elk gewenste tekst, foto en bedrijfslogo kunt laten bedrukken op cadeaus, hier kunt u aan mokken denken met een eigen opdruk, tegeltjes, muismatten maar ook keukenschorten. Op deze pagina gaan wij het hebben over een schort met foto cadeau, een product voor de echte koker onder ons!

Schort met foto als cadeau nodig? Bekijk de laatste aanbieding!

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Schort met foto cadeau:
Zeker wanneer u origineel wilt zijn is een schort met foto een uitermate leuk cadeau om te geven op verjaardagen, feesten, maar ook zeker voor iemand die met pensioen gaat of als relatiegeschenk. Een schort met foto cadeau is tegenwoordig vrij gemakkelijk te maken, maar bij welk adres kunt u dit nou het beste doen en welk adres garandeert de beste kwaliteit drukwerk en schorten?

Op www.PrachtigKado.nl kunt u het beste terecht voor het maken van een schort met foto als cadeau. Zo kunt u bij dit bedrijf een schort maken per stuk met uw eigen tekst, foto of bedrijfslogo. Ook is een combinatie mogelijk van letters en foto’s, voor het drukwerk worden geen kosten berekend. Hieronder vindt u enkele voordelen van PrachtigKado voor het maken van een schort met foto cadeau.

Schort met foto als cadeau nodig? Bekijk de laatste aanbieding!

– Altijd binnen 24 uur geleverd
– Beste kwaliteit
– Laagste prijs van Nederland
– Keuze tussen borduurwerk en drukwerk
– Voor 16.30 uur besteld is de andere dag in huis

Schort met foto cadeau, meer informatie:
Het drukwerk gebeurt volledig op full color basis, zo kunt u bijvoorbeeld een leuke fotocollage in een app maken en deze vervolgens op prachtige schorten laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bij de foto een passende tekst of spreuk toe te voegen, en dit mag overigens in elk gewenst lettertype en kleurencombinatie. Misschien is het handig en leuk om uw eigen ontwerp te maken in word. Het bedrukbare gedeelte van een schort ligt rond het a4 formaat.

Een schort met foto als cadeau is binnen enkele stappen gemaakt, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.PrachtigKado.nl, bekijk de actuele aanbiedingen!

Schort met foto als cadeau nodig? Bekijk de laatste aanbieding!


Schort met foto cadeau
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Schort met foto cadeau
Schort met foto bestellen € 13,95

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *