Schort met foto bedrukken

Schort met foto bedrukken

Schort met foto bedrukkenBent u van plan om een prachtig schort met foto te bedrukken, bijvoorbeeld met een leuke vakantiefoto, bedrijfsfoto of misschien wel een foto van uw hond of bedrijf? Dan is het nu mogelijk om online uw eigen schort met foto te bedrukken. Op deze pagina komt u achter alle informatie voor het bedrukken van een schort met foto (schort met foto bedrukken), de mogelijkheden, tarieven en de levertijden die er gemiddeld gerekend worden voor het maken van een persoonlijk schort met foto.

Schort met foto bedrukken? Klik hier voor meer informatie!

Schort met foto bedrukken, enkele mogelijkheden:
– Met elk gewenste foto
– Tekst (in alle lettertypes en kleuren)
– Bedrijfslogo

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Wanneer u van plan bent om meerdere schorten te bedrukken met uw eigen foto of tekst dan kunt u tijdens het bestellen een pdf aanleveren of een worddocument bij www.PrachtigKado.nl. Ook kunt u tijdens het bestellen van uw eigen schort met foto of u graag er cadeauverpakking bij wilt hebben en of u graag eerst een digitale drukproef wilt ontvangen.

Een schort met foto bedrukken is nu mogelijk tegen de allerlaagste prijs, zo kunt u uw gewenste aantal invullen dan gaat de prijs verder omlaag maar wat ook interessant om te weten is dat de algehele prijs inclusief drukwerk is. Elk gewenste kleur, zo ook full color foto’s kunnen bedrukt worden op een schort met foto. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.PrachtigKado.nl.

Schort met foto bedrukken? Klik hier voor meer informatie!

Schort met foto bedrukken, de gemiddelde prijs:
De gemiddelde prijs voor het maken van een schort met foto zit tussen de 10 en 30 euro. Zoals u ziet verschilt dit behoorlijk en is het daarom handig, zeker wanneer u grotere aantallen wilt bestellen dan is het verstandig om te kijken naar welk bedrijf de beste kwaliteit schorten aflevert inclusief drukwerk voor de laagste prijs! Wij raden aan om naar www.PrachtigKado.nl te gaan voor het maken van een schort met foto (schort met foto bedrukken).

Schort met foto bedrukken? Klik hier voor meer informatie!


Schort met foto bedrukken
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95


Schort met foto bedrukken
Schort met foto bestellen € 13,95

Schort-met-foto-en-tekst
Schort met foto en tekst € 13,95

Schort-met-tekst
Schort met tekst € 13,95

Bekijk hier meer over schorten met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *