Schort bedrukken

Schort bedrukken

Schort bedrukkenEen persoonlijk schort bedrukken, bijvoorbeeld met een leuke pakkende tekst, een foto of misschien wel een bedrijfslogo? Dat zijn nog eens leuke cadeautjes, of misschien wel voor eigen gebruik. Een schort bedrukken is erg eenvoudig en kan via diverse firma’s gedaan worden op het internet. Maar bij welk adres kunt u nou het beste terecht voor het maken van een persoonlijk schort, te denken aan een foto schort of misschien wel een bedrijfsmatig schort? Daar komt u op deze pagina achter!

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Schort bedrukken met uw eigen opdruk? Maken? (klik hier)!

Schort bedrukken, wat zijn de mogelijkheden zoal?
Een schort kan bedrukt worden op meerdere manieren. Zo moet u zich eerst bedenken wat u precies op een schort wilt laten bedrukken, dit kan zijn voor een bepaald thema, afscheid van iemand of misschien wel als relatiegeschenk of promotioneel artikel? Dan moet u zich bedenken wat de mogelijkheden zoal zijn, en met welke kleuren u rekening dient te houden voor een schort bedrukken.

Bij www.PrachtigKado.nl vindt u vrijwel alle informatie voor het maken van een schort, zowel om een schort te bedrukken als te borduren, dit zijn te verschillende dingen. Wanneer u van plan bent om een schort te bedrukken met een foto, tekst of bedrijfslogo, voor kleine of grotere aantallen dan kunt u direct korting ontvangen! Tijdens het bestellen kunt u het gewenste aantal aangeven, en uw opdruk(ken) uploaden. Tevens helpt PrachtigKado u bij het ontwerpen van uw bestand(en) indien u er niet helemaal uitkomt, deze service is gratis en natuurlijk ook erg persoonlijk. Een medewerker van de klantenservice van PrachtigKado zal direct contact met u opnemen.

Schort bedrukken met uw eigen opdruk? Maken? (klik hier)!

Schort bedrukken, de mogelijkheden:
– Met een eigen foto
– Met een persoonlijke tekst
– Een bedrijfslogo

Wanneer u van plan bent om een schort te bedrukken, dan kunt u op één van onderstaande foto’s of links klikken.

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Schort bedrukken met uw eigen opdruk? Maken? (klik hier)!

Schort bedrukken
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Schort bedrukken
Schort met foto bestellen € 13,95

Schort-met-foto-en-tekst
Schort met foto en tekst € 13,95

Schort-met-tekst
Schort met tekst € 13,95

Schort met foto
Schort met foto blauw € 14,95

Tevens is het mogelijk om een combinatie te maken met een leuke foto en tekst, maar ook een logo en tekst. Ook kunt u zelf het gewenste lettertype en kleur bepalen voor een schort bedrukken. Een schort bedrukken is ook nog nooit zo goedkoop geweest als nu, bekijk de actuele aanbiedingen op de website van www.PrachtigKado.nl.

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *