Gepersonaliseerd schort

Gepersonaliseerd schort

Gepersonaliseerd schortBent u op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of heeft u schorten nodig voor uw eigen bedrijf? Dan is een gepersonaliseerd schort echt iets voor u! Zo kunt u tegenwoordig gemakkelijk via het internet een persoonlijk gepersonaliseerd schort maken, maar bij welk bedrijf kunt u dit nou het beste doen en welk bedrijf is het goedkoopste? Op deze pagina komt u achter de mogelijkheden en achter het beste bedrijf voor het maken van een gepersonaliseerd schort.

Wanneer u een mooi schort met foto wilt bedrukken dan kunt u op één van onderstaande links klikken. Heel veel plezier met het maken van een gepersonaliseerd schort.

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Klik hier voor meer informatie om een gepersonaliseerd schort te maken!

Gepersonaliseerd schort, de mogelijkheden:
– Met foto, tekst of bedrijfslogo
– Elk schort mag een eigen opdruk bevatten, dus met logo en bijvoorbeeld een naam van de medewerker
– Met foto en tekst

Wanneer u van plan bent om meerdere schorten te bedrukken, dan mag elke schort een eigen opdruk bevatten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij www.PrachtigKado.nl gemakkelijk gepersonaliseerde schorten maken. Zo kunt u ervoor kiezen om een schort te bedrukken of te laten borduren (betere kwaliteit). Een groot voordeel van foto schorten is dat u full color bestanden kunt laten bedrukken op gepersonaliseerde schorten, bij borduurwerk is dat anders. Dan dient u rekening te houden met één tot maximaal twee kleuren bedrukking.

Borduurwerk geeft een zeer sjieke uitstraling maar foto opdrukken op witte schorten worden over het algemeen het meest besteld op het internet.

Klik hier voor meer informatie om een gepersonaliseerd schort te maken!

Gepersonaliseerd schort, voor welke gelegenheid?
Voor elke gelegenheid is een gepersonaliseerd schort leuk, zo kunt u bijvoorbeeld voor een verjaardag een schort maken voor de echte kookliefhebber, maar ook kunt u een gepersonaliseerd schort maken voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, kookcursussen en bijvoorbeeld voor een afscheid van een goede collega.

Gepersonaliseerd schort, bij welk bedrijf kunt u hier het beste voor terecht?
Bij PrachtigKado kunt u toch wel het beste een gepersonaliseerd schort maken, dit heeft ermee te maken dat de manier van bestellen erg eenvoudig is, u krijgt hulp bij het ontwerpen van uw product en ook kunt u ervoor kiezen om grotere aantallen te bestellen, dan ontvangt u behoorlijke korting. Tevens is het drukwerk volledig gratis en komen er geen andere kosten meer bij. De verzendkosten zijn erg laag en ook worden de gepersonaliseerde schorten altijd binnen 24 uur geleverd. Dus waarom niet hier bestellen? Dit zijn enkele voordelen van PrachtigKado. Dit wordt overigens ook wel een fotocadeau genoemd, dit is een geschenk dat u met een afbeelding kunt laten voorzien. Dit soort geschenken zijn ontzettend leuk voor thematische gelegenheden, te denken aan Vaderdag (als Vaderdag cadeau) maar ook voor bijvoorbeeld Sinterklaas of voor een andere leuke gelegenheid. Veel plezier met het maken en het geven van dit geweldige geschenk!

Klik hier voor meer informatie om een gepersonaliseerd schort te maken!

Gepersonaliseerd schort, direct bestellen:

Gepersonaliseerd schort
Schort met foto! BESTE KOOP! € 12,95

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Gepersonaliseerd schort
Schort met foto bestellen € 13,95

Gepersonaliseerd schort
Schort met foto en tekst € 13,95

Schort-met-tekst
Schort met tekst € 13,95

Bekijk hier meer over een schort met foto ->

Wat overigens ook erg leuk kan zijn is om een schort met foto te laten maken en een mooie bijpassende koksmuts, bijvoorbeeld met dezelfde opdruk. Voor meer informatie kan je gaan naar: https://prachtigkado.nl/koksmuts/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *